Laatst bijgewerkt: 26 januari 2024

Welkom bij Sirius Growth, uw vertrouwde partner in automatiseringsoplossingen voor wervingsbedrijven. Bij Sirius Growth hechten we waarde aan uw privacy en zijn we toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Dit Privacybeleid is ontworpen om u duidelijke en transparante informatie te verschaffen over hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, beschermen en beheren wanneer u onze website, siriusgrowth.nl, bezoekt en onze WhatsApp-communicatieproducten en -diensten gebruikt.

Neem alstublieft een moment de tijd om dit Privacybeleid zorgvuldig te lezen om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens behandelen. Als u vragen of zorgen heeft over uw privacy of dit beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de informatie aan het einde van dit document.

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Gegevensverzameling
  3. Gebruik van Gegevens
  4. Beveiligingsmaatregelen
  5. Gebruikersrechten
  6. Affiliatie met Derden
  7. Beleidswijzigingen
  8. Neem Contact met Ons Op

1. Inleiding

Sirius Growth is een bureau gespecialiseerd in het leveren van automatiseringsoplossingen voor wervingsbedrijven. Onze missie is om de efficiëntie en effectiviteit van wervingsprocessen te verbeteren, terwijl we uw privacy respecteren. Sirus Growth is onderdeel van TheHightree.

2. Gegevensverzameling

We verzamelen persoonlijke gegevens op verschillende manieren:

2.1 Informatie Die U Verstrekt: Wanneer u onze website gebruikt of WhatsApp-communicatieproducten en -diensten, kunt u ons persoonlijke informatie verstrekken, zoals uw naam, e-mailadres en contactgegevens.

2.2 Automatisch Verzamelde Gegevens: We kunnen ook bepaalde informatie automatisch verzamelen wanneer u onze website bezoekt, inclusief uw IP-adres, browsertype, apparaatinformatie en hoe u met onze website omgaat. We gebruiken Google Analytics om ons te helpen deze gegevens te analyseren, maar wees gerust, uw persoonlijke identiteit wordt niet bekendgemaakt.

3. Gebruik van Gegevens

We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

3.1 Het Verlenen van Diensten: We gebruiken uw informatie om onze WhatsApp-communicatieproducten en -diensten efficiënt aan u te leveren.

3.2 Communicatie: We kunnen u updates, nieuwsbrieven en belangrijke informatie sturen over onze diensten die interessant voor u kunnen zijn.

3.3 Analyse: We gebruiken Google Analytics om de prestaties van onze website te verbeteren en de voorkeuren van onze gebruikers beter te begrijpen.

4. Beveiligingsmaatregelen

We nemen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens serieus:

4.1 Gegevensbeveiliging: We implementeren branchestandaard beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking of wijziging.

4.2 Gegevensbewaring: We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor ze zijn verzameld.

5. Gebruikersrechten

U heeft rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens:

5.1 Toegang: U kunt verzoeken om toegang tot de persoonlijke informatie die we over u bewaren.

5.2 Correctie: U kunt ons vragen eventuele onnauwkeurigheden in uw persoonlijke gegevens te corrigeren.

5.3 Verwijdering: U kunt verzoeken om de verwijdering van uw persoonlijke gegevens, met inachtneming van wettelijke verplichtingen.

6. Affiliatie met Derden

We nemen niet deel aan affiliatieprogramma’s en delen uw persoonlijke gegevens niet met derden voor marketingdoeleinden.

7. Beleidswijzigingen

We kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om veranderingen in onze praktijken of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen weer te geven. We zullen eventuele wijzigingen op onze website plaatsen en het bijgewerkte beleid is van kracht vanaf de publicatiedatum.

8. Neem Contact met Ons Op

Als u vragen, zorgen of verzoeken heeft met betrekking tot uw privacy of dit Privacybeleid, neem dan contact met ons op:

E-mail: info@siriusgrowth.nl

Adres: Cornelis van Noordestraat 34 rood, 2033EE Haarlem

We zijn toegewijd om uw vragen snel te beantwoorden en uw privacy te beschermen.

Dank u voor het kiezen van Sirius Growth als uw automatiseringspartner. We waarderen uw vertrouwen in ons en zullen blijven werken aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens terwijl we hoogwaardige diensten leveren.