WhatsApp Voor Recruitment

ATS zonder WhatsApp integratie? Wij kunnen helpen.

Upgrade jouw ATS met WhatsApp.

WhatsApp voor recruitment: Kandidaat ervaring naar nieuwe hoogten!

Welkom bij de toekomst van recruitmentcommunicatie! Dus je belt en e-mailt al, maar wat als ik je vertelde dat er een hele wereld van mogelijkheden is die je nog niet hebt ontdekt? Enter WhatsApp Communicatie, de game-changer voor jouw Applicant Tracking System (ATS). Bij ons draait het niet alleen om vacatures delen, maar om een naadloze, persoonlijke ervaring bieden aan jouw kandidaten.

Ontdek De Kracht van WhatsApp Business in jouw ATS:

  • Toestemming in een Tik: Geen gedoe meer met langdradige consent-uitvragen. Met WhatsApp Business maak je het simpel en snel, AVG-compliant.

  • Beschikbaarheid Delen Was Nooit Zo Makkelijk: Geef kandidaten de kans om moeiteloos hun beschikbaarheid door te geven. Geautomatiseerd, efficiënt, en zonder gedoe.

  • Vacatures Delen in Stijl: Maak recruitment persoonlijk door vacatures direct te delen. Geen verloren e-mails, geen gemiste kansen. Gewoon directe communicatie op zijn best.

Waarom achterblijven? Upgrade jouw ATS met WhatsApp communicatie:

Misschien denk je nu, “Maar wacht, mijn ATS heeft nog geen WhatsApp integratie.” Geen zorgen, daar zijn wij voor! Wij bij Sirius Growth zijn de partner in het verbinden van ATS-systemen met de kracht van WhatsApp Business.

  • iConsent: Krijg toestemming voor persoonsgegevens op een AVG-vriendelijke manier. Voorkom het verlies van waardevolle kandidaten.

  • iVailable: Houd de beschikbaarheid bij en deel opdrachten als nooit tevoren. Geautomatiseerde uitvraag en opvolging, allemaal in één.

  • iScreen: Pre-screen kandidaten als een pro. Kom tot de perfecte match op basis van rol, uurtarief en meer.

Wacht niet, neem de volgende stap:

Waarom genoegen nemen met minder als je ATS kan schitteren met WhatsApp Business? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw recruitmentproces geoptimaliseerd kan worden. De toekomst van recruitmentcommunicatie wacht (niet) op jou.

Geautomatiseerde WhatsApp oplossingen

iConsent

Krijg gemakkelijk toestemming voor het bewaren van persoonsgegevens (AVG) &
voorkom verwijdering van kandidaten

iVailable

Houd beschikbaarheid bij en deel opdrachten. Geautomatiseerde uitvraag van beschikbaarheid en eventuele opvolging.

iScreen

Pre-screening van kandidaten en kom tot een perfecte match. Denk aan rol, uurtarief etc.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Meer info en snel beginnen? Wij bellen je graag terug.

Simpel te integreren met elk ATS

🔗API